Prevenció i diagnòstic del càncer de pròstata en Atenció Primària

Reconèixer la importància de la detecció primerenca és fonamental per millorar els resultats del tractament i la qualitat de vida dels pacients amb càncer de pròstata.

Els objectius generals d'aquesta iniciativa es centren en millorar les competències dels professionals d'atenció primària per identificar i abordar eficaçment aquest tipus de càncer. Això inclou entendre els aspectes epidemiològics relacionats i gestionar les complicacions del cribratge, com falsos positius i negatius.

Entre els objectius específics destaca la capacitat d'identificar les formes de presentació del càncer, realitzar una anamnesi precisa i manejar la sospita diagnòstica. A més, es busca que els professionals aprenguin a interpretar proves i classificar els pacients segons el seu risc, facilitant la selecció adequada de tractaments. Finalment, es proporcionaran eines pràctiques per al seguiment dels pacients supervivents, contribuint a una atenció integral i continuada.

Milloreu la vostra pràctica clínica i contribueix a la detecció primerenca i al tractament eficient del càncer de pròstata a l'atenció primària!

Material

Programa

Dades de l'activitat

Crèdits: 1,5

Modalitat: Online

Durada:

Hores tutoritzades: 15 h.

Data i horari:

Del 5 de febrer de 2024 al 17 de setembre de 2024

Accés a l'Aula Virtual

Preu: 80 €
Fes-te soci ara i estalvia't 40 €

Socis: 40 €

Socis residents: 20 €

També et pot interessar