1 de febrer de 2024

Conveni de col·laboració entre l'Asociación de Amigos Hispano-mozambiqueños i la CAMFiC

L'1 de febrer, l'Asociación de Amigos Hispano-mozambiqueños i la CAMFiC van formalitzat un acord amb l'objectiu d'impulsar iniciatives conjuntes per millorar la salut i el benestar de les persones que habiten en zones en risc d'exclusió social a Moçambic.

Els objectius generals d'aquest conveni són amplis. En primer lloc, es pretén contribuir significativament a millorar la salut de les persones que resideixen en les zones més vulnerables de Moçambic. Això es durà a terme mitjançant programes i projectes centrats en les necessitats específiques d'aquestes comunitats.

Un dels aspectes més destacats d'aquest acord és la iniciativa per potenciar la formació i l'apoderament de les dones que viuen en aquestes regions en risc d'exclusió social. Es desenvoluparan programes educatius i de capacitació que permetran a les dones tenir un paper més actiu en la gestió de la seva salut i en el desenvolupament de les seves comunitats.

A més, es dedicarà especial atenció a la formació clínica dels metges de medicina general de Moçambic. A través de col·laboracions, intercanvis i programes de formació continuada, es busca elevar els estàndards de la pràctica mèdica a Moçambic i abordar les necessitats específiques identificades pels professionals locals.

La signatura d'aquest conveni va comptar amb la presència destacada del Sr. Víctor Clyde Walters Velho, primer secretari de l'Ambaixada de la República de Mozambique, reforçant així el compromís i la importància d'aquesta iniciativa en l'àmbit internacional i l'Enric Llorca, president de l'Asociación de Amigos Hispano-mozambiqueños.

Amb aquest conveni, s'espera no només millorar la salut de les comunitats moçambiqueses, sinó també contribuir de manera tangible al desenvolupament del país, especialment a les regions més vulnerables. Aquesta iniciativa exemplifica el poder de la col·laboració internacional per abordar les desigualtats en salut i promoure un futur més just i equitatiu per a tothom.

A l'acte, Enric Llorca, president de l'Associación y el Sr. Víctor Clyde Walters Velho, Primer Secretario de l'Ambaixada de la República de Mozambique         

A l'acte, Enric Llorca, president de l'Associación y el Sr. Víctor Clyde Walters Velho, Primer Secretario de l'Ambaixada de la República de Mozambique                       

 A l'acte, Enric Llorca, president de l'Associació, el Sr. Víctor Clyde Walters Velho, primer secretari de l'Ambaixada de la República  de Mozambique i L'Antoni Sisó, president de la CAMFiC.

Cercador

Cercar