8 de gener de 2024

Convocatòria dels Premis Josep Davins i Miralles de l'Acadèmia

Image title

Convocatòria Oberta: Premis Josep Davins i Miralles per l'Excel·lència en Atenció Primària


L'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de les Balears, juntament amb la CAMFiC, convida els professionals d'Atenció Primària a participar en els Premis Josep Davins i Miralles, una oportunitat per ser reconeguts per les seves iniciatives innovadores en la millora de la qualitat dels serveis sanitaris.

Amb un premi únic de 4.000 €, aquest reconeixement té com a objectiu fomentar projectes ja implementats que puguin ser avaluats per la seva eficàcia, contribuint a l'evolució positiva de l'atenció primària.

El termini de presentació de candidatures es clourà l'1 de febrer de 2024.
Professionals d'Atenció Primària estan convidats a presentar projectes grupals, amb almenys un 50% dels participants com a socis de l’Acadèmia i de la CAMFiC, amb una antiguitat mínima de dos anys i al corrent de pagaments.

Per a més detalls sobre les bases i per participar, consulteu el següent enllaç: https://www.academia.cat/beques-premis-detall/academia/00037/2023

Aprofiteu aquesta oportunitat per destacar les vostres iniciatives innovadores i contribuir a l'excel·lència en l'Atenció Primària. ¡Molta sort a tots els participants!

Cercador

Cercar